Nova Lica

Često postavljena pitanja

Općenite informacije

 

Mogu li promijeniti svoje korisničko ime?

Da. Korisničko ime je moguće promijeniti. Javite se administratoru.

 

Mogu li postaviti video zapise i glazbu na svoj profil? (poveznice, video zapis, glazba, itd.)?

Ne. Želimo što je više moguće zajednicu održati na jednom profesionalnom nivou. Fotografije i poveznice su dozvoljeni. Video zapisi i glazba nisu dozvoljeni.

 

Kako mogu izbrisati svoj profil sa NovaLica.com?

Ulogirajte se sa svojim korisničkim podacima, u izborniku odaberite Profil > Uredi profil. U desnom dijelu stranicu pri sredini će te naći opciju IZBRIŠI PROFIL.

 

Kako se oglašavati na NovaLica.com?

To je jednostavno! Samo kliknite This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako biste započeli.

 

Čini mi se da mi stiže spam na adresu e-pošte?

Prije svega, novalica.com neće otkriti vašu e-mail adresu bez vašeg izričitog dopuštenja. Ako počnete primati spam nakon prijave na novalica.com, razlog tome je što ste vjerojatno unijeli vaš e-mail negdje na vašem profilu čime je on postao javno dostupan. Nažalost, postoje pojedinci koji će uočiti vaš e-mail i iskoristiti ga na loš način.

 

 

Registracija

 

Tko se može prijaviti na novalica.com?

Svatko s iskrenom željom za radom u modnoj i filmskoj industriji. Za detaljnije informacije o postupku odobravanja novog korisničkog računa, provjerite PRAVILA IGRE.

 

Moj profil mora biti odobren kako bi se otvorio korisnički račun na novalica.com?

Naravno! Naš cilj je stvoriti kvalitetnu zajednicu! Naša vrata su zatvorena spamerima, lažnim predstavljačima, ljudima koji pokušavaju prodavati proizvode preko Interneta, i drugim nepoželjnim ljudima.

 

Koliko dugo traje odobravanje novog profila?

Proces može potrajati između par sati do maksimalno 72 sata. Kako bi ubrzali proces, u vašem najboljem interesu je objaviti što više kvalitetnih fotografija i pružiti što opširniju biografiju i reference.

 

Moj profil je odbijen! Što dalje?

Ako ste dobili mogućnost da ponovno pošaljete svoj profil na odobrenje, jednostavno nisu ispunjeni početni uvjeti za novalica.com. Molimo Vas pažljivo pročitajte pravila i uvjete i pokušajte ponovno ispuniti Vaš profil.Ako vam nije dana mogućnost ponovog odobrenja profila to znači da vaš profil nije dopušten na novalica.com.

 

 

Poziv na casting / Audicije / Obavijesti

 

Mogu li tražiti plaćeni posao?

Da. Međutim poziv za casting koji zahtijeva plaćanje bilo koje vrste nisu dopušteni i bit će izbrisani.

 

Čemu služe kategorija eventa obavijest.

Kategorija obavijest je objava u kojoj možete oglašavati da ćete biti dostupni određeno vrijeme na nekoj lokaciji ili osobnom prebivalištu za različite projekte (svoje interese možete napisati u informacijama eventa).

 

Kako mogu urediti ili izbrisati Poziv na casting / Obavijest / Audiciju

Na dnu svakog casting poziva, audicije i obavijesti. Sve vaše pozive za casting, obavijesti i audicije navedene su na stranici Vašeg profila, tako da ih i drugi mogu lako pronaći.

 

Što je to poziv na casting?

Poziv na casting je objava u kojoj možete oglašavati svoje projekte, za koje je potrebno zaposliti članove zajednice novalica.com.* riječ "zaposliti" se koristi u slobodnom obliku, jer ne znači da će biti ikakve naknade za sudjelovanje.